Dag 27/63 Mallorca // Dag 2 met ouders

Home / Travel / Dag 27/63 Mallorca // Dag 2 met ouders
Dag 27/63 Mallorca // Dag 2 met ouders

Maandag 25 augustus, dag 2 met mijn ouders. Weer een artikel met heel veel foto’s, en dan heb ik nog een heleboel mooie foto’s niets eens gepost! Het was eigenlijk de eerste echte volledige dag met mijn ouders. We hebben ontzettend veel gezien omdat zij een auto gehuurd hadden en mijn vader gewoon overal heen croste! Heel eerlijk gezegd weet ik niet meer waar alle foto’s genomen zijn en wat we überhaupt allemaal bezocht hebben die dag, in ieder geval genoeg foto’s gemaakt!

Voor zover ik me kan herinneren zijn we weer naar Palmanova geweest, Valldemossa en uiteindelijk naar Soller. Tussendoor genoten van het prachtige uitzicht, ohja en een heerlijk broodje haha. Oh wat was dit genieten!

We hebben zo’n hele dag in de auto gezeten, voor mij geen probleem, ik vind het erg tof dat we in een week het hele eiland gezien hebben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.