Dag 28/63 Mallorca // Dag 3 met ouders

Home / Travel / Dag 28/63 Mallorca // Dag 3 met ouders
Dag 28/63 Mallorca // Dag 3 met ouders
Hoewel ik vanaf het begin vanaf 63 dagen af tel, blijken het 64 dagen te zijn dat we hier zitten.. Oeps. haha! Het onhandige van het niet bloggen en niet stilzitten tegelijk; je moet alles nog weer terug schrijven.. Moet? Nee ik moet niets maar ik wil alles persé delen! En aangezien we daadwerkelijk al op dag 44 zijn, plaats ik de komende paar dagen 2 artikels per dag, om maar weer te updaten. Al weet ik dat minder mensen het zullen lezen (ik moet er zelfs aan wennen dat een groot deel van mijn volgers weer naar school moeten).
Maar oke, ik praat weer veel te veel. Nu over deze dag, dag 28, maandag 26 augustus! De 3de dag met mijn ouders, de dag dat we weer de hele dag in de auto hebben gezeten om het prachtige eiland te bekijken! We hebben een hoop plaatsen bezocht, waarschijnlijk ook een hoop die ik niet op heb geschreven (of eigenlijk mijn vader), de volgorde klopt niet meer maar dat maakt niet zoveel uit haha.
We begonnen in Polença, toen naar port de polença en volgens mij hebben we even in Formentor op het strand gelegen, dat was geen fijn strand aangezien we allereerst 10 euro voor het parkeren moesten betalen, het een heel klein strand was waar je amper een plaatsje kon vinden en er overal dennennaalden en stenen lagen, niet erg prettig om op te liggen. Maargoed.. geen succes.. Na 3 uur zijn we weer doorgereden naar Arta om daar een grot te bekijken, Mandy en ik hadden al eerder grotten bezocht en ik was erg benieuwd. Dit keer was alles zoveel groter en ook heel mooi, allebei heel verschillend en amper te vergelijken, de andere grot was daarentegen wel fotogenieker haha. Toen via Alcudia weer terug en tussendoor nog gestopt voor wat foto’s.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.