Dag 29/63 Mallorca // Dag 4 met ouders

Home / Travel / Dag 29/63 Mallorca // Dag 4 met ouders
Dag 29/63 Mallorca // Dag 4 met ouders

Woensdag 27 augustus, dag 4 met mijn ouders. We hadden besloten dat het strand in Palmanova toch wel een heel fijn strand was en omdat we de vorige 2 dagen de hele dag in de auto hebben gezeten ongeveer, was het strand zo slecht nog niet. De hele dag hebben we op het strand gelegen en als ik heel eerlijk moet zijn hebben we verder niets meer ondernomen. Ik had een hele boel foto’s gemaakt van deze dagen met mijn mobiel, maar helaas zijn die allemaal weg aangezien mijn mobiel dus gestolen is, erg jammer dat ik dan weer zo laat ben met artikels schrijven he, eigen schuld..

Het is nogal lastig om foto’s te maken op het strand wanneer het nog erg druk is, ik wil het liefst niet dat mensen herkenbaar in beeld zijn (niet echt netjes namelijk), maar de kwaliteit van de foto’s wordt door blogger zo slecht dat je niet echt kunt zien wie het nou is. En als het goed is heb ik iedereen eraf geknipt die toch herkenbaar was haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.