Memories stay, people don’t

Home / OVERIG / Memories stay, people don’t
Memories stay, people don’t
Vandaag een recente outfit, whaah! Er zijn maar weinig outfitfoto’s gemaakt hier, ik denk 4 ongeveer, wat erg Romy.. Ik vergat het in het begin, en ja in mijn eentje foto’s maken is ook niet mogelijk. Nu lijk ik op deze foto’s heel bruin, terwijl ik letterlijk bijna niets verkleurd ben, veel op het strand gelegen heb ik hier niet. Na de eerste keer verbranden heb ik me zo’n 7 keer ingesmeerd per strand dag, te bang om weer te verbranden. Iedereen kent wel van die Tumblr foto’s met meiden die dan het randje van hun bikini verschuiven om te laten zien hoe bruin ze zijn geworden, als ik dat doe.. haha dan zie je eigenlijk amper verschil.
Gelukkig ben ik hier ook niet gekomen om bruin te worden, ik ga wel bakken in de zon wanneer ik op vakantie ga! Oh, nog 7 dagen en dan ga ik naar huis, wow ineens gaat de tijd snel. 
Mijn nieuwe Mallorcaanse schoentjes, ik had blaren van mijn andere schoenen en besloot deze voor 20 euro te kopen, aii en toen kreeg ik hier ook blaren in haha.

 Jas – Bershka | zonnebril – H&M | rokje – New Look | tas – Tiger | shirt – Only | schoenen – Mallorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.