Dag 6,7,8/63 Mallorca // Kathedraal

Home / Travel / Dag 6,7,8/63 Mallorca // Kathedraal
Dag 6,7,8/63 Mallorca // Kathedraal
3 dagen in één artikel lijkt erg veel, maar eigenlijk zijn 2 van de 3 dagen hele saaie dagen, niets om iets over te vertellen, dag 5 was onze eerste stage dag, of nou ja we hadden er iets anders van verwacht. We moesten van 4 tot 9 soortgelijke centra opzoeken in Nederland, op een nare laptop. Huh, is dit onze stage? Blijkbaar, want ze hebben hier geen ander werk voor ons.. Oké, waarom konden we dan hier heen komen als er toch geen werk voor ons is? Dus.. we verzonnen onze eigen stage want 3 dagen in de week dit doen.. hmm nee! We besloten om elke week een verschillende kunstenaar op het eiland te bezoeken en om een kijkje te nemen in hun atelier en om hun werkwijze te zien. Gelukkig stemden ze daarmee in, en dag 7 en 8 hebben we kunstenaars opgezocht en gemaild. Ik had toch wat anders verwacht van een stage. En ik hoopte echt dat de andere 2 dagen in de week anders waren.
Dag 8 zijn we in de ochtend naar het Kathedraal gegaan, we zien hem bijna elke dag van de buitenkant maar we waren toch wel benieuwd naar hoe de binnenkant er nou echt uit zag. Het was heel mooi om te zien, ik ben echt zo iemand die dan alles wil aanraken. Nee Romy.. dat mag niet..
Ook droeg ik die dag mijn hoedje en ik had niet de regels gelezen (want ja ik dacht; ik kan volgens mij niet echt heel veel fout doen) en ik mocht er foto’s maken en mijn tas meenemen, dat is het enige waar ik op gelet heb. Maar blijkbaar is het niet netjes als je een hoofddeksel op hebt daar, en natuurlijk heb ik daar niet aan gedacht en toen ik het Kathedraal bijna wou verlaten, werd ik erop geattendeerd door een Duitse man, oeps.. Gênant..
Het was erg mooi om eens te zien!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.