Stay positive, be happy, life free

Home / OVERIG / Stay positive, be happy, life free
Stay positive, be happy, life free

Ik had nog een week voordat ik vertrok voor 2 maanden naar Mallorca, in die week moest ik mijn koffer inpakken, blogposts vooruit schrijven en nog heel veel regelen. Artikels vooruit schrijven is uiteindelijk niet gelukt, ik ging elke dag tot 2 uur door en ik had geen tijd meer om echt de artikels te schrijven helaas. Tussendoor heb ik nog zoveel te vertellen en te laten zien, dat ik vergeet dat er nog 10 outfit artikels en 10 DIY’s klaarstaan om ingepland te worden. Vandaag daarom een outfit van alweer een tijdje terug, een hele simpele outfit die ik droeg naar de show van Cohen. Ik droeg iets simpels omdat ik een mega tas meesjouwde en ik helaas erge blaren had van mijn Dr. Martens (vandaar de sandalen haha). Niet echt een outfit die je gauw zou dragen naar de fashionweek nee, maar jammerdan, toch maar voor comfi, op hakken en een 10 kilo zware tas? No thanks.

Top – New Look | rokje, hoedje – H&M | schoenen – Bershka | tas – Xenos | spijkerjasje – kringloop

Leave a Reply

Your email address will not be published.