Dag 9/63 Mallorca // Génova

Home / Travel / Dag 9/63 Mallorca // Génova
Dag 9/63 Mallorca // Génova
Dag 9, donderdag 7 augustus, we wouden eigenlijk woensdags naar de grotten maar we bleken een andere afspraak hebben waardoor we beter in de buurt konden blijven. We gingen met de bus naar Génova, de plaats waar de grotten zich bevinden. Of nou ja 1 van 3 grotten die je kunt bezoeken en dit was het dichtstbijzijnd voor ons. Toen we uitstapten met de bus moesten we nog een klein stukje lopen, uiteindelijk kwamen we bij een restaurant en blijkbaar was het daar, we kochten een ticket en de man van het restaurant nam ons mee een soort tuintje in.
Het leek echt alsof het gewoon in een achtertuin waren, we liepen de grotten in en oohhh wat was dat tof! Ik had het wel veel groter verwacht maar het viel zeker niet tegen, ik weet niet wat ik had verwacht maar dit zeker niet. Erg tof om eens te bekijken, ik ben nu heel benieuwd naar de andere grotten op Mallorca.
Na een half uurtje waren we alweer uit de grotten en konden we met de bus weer richting huis, wel heel erg snel! We besloten om gelijk maar door te gaan naar onze stageplaats in het dorpje Binissalem, hier zouden we 2 dagen in de week stage gaan lopen op een soort festival. Eenmaal aangekomen liet onze stagebegeleidster ons 2 uur wachten en ze is (alweer) niet op komen dagen. Erg slecht en nu weten we dat we niet op haar kunnen rekenen. Uiteindelijk zijn we er zelf heen gelopen ook al zou zij ons ophalen. Eenmaal daar aangekomen was ze er niet en na een half uur kwam ze dan eindelijk. Toen bleek dat ze helemaal geen werk voor ons hebben daar en dat we dus weer onze eigen stage moeten verzinnen.
Nu hebben we besloten om 2 kunstenaars in de week op te zoeken in plaats van 1, erg slecht dat ze ons hier eerst heen laten komen en ons dan vertellen dat we er eigenlijk voor niets zijn. Maar goed, we proberen er het beste van te maken!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.