Diplomering, barbecuen & buttons!

Home / Personal / Diplomering, barbecuen & buttons!
Diplomering, barbecuen & buttons!

IMG_0135

Ik vind dit heel raar om te zeggen maar ik heb na 4 jaar mijn diploma! Een week geleden mocht ik mijn diploma voor de opleiding vormgeving art&design op het Noorderpoort school voor de kunsten dan eindelijk ondertekenen en meenemen naar huis. Het voelt voor mij een beetje gek om deze periode nu officieel af te sluiten, het was namelijk een geweldige onvergetelijke periode waar ik over een paar dagen in een artikel op terug blik!

De diplomering was gezellig, echt een fijne manier om deze periode mee af te sluiten. Ik had als kleine herinnering een persoonlijke button van mijn klasgenoten en leraren gemaakt, waar iedereen heel leuk op reageerde!

Eerder heb ik een feestje gegeven waarbij we gingen “barbecuen”, ook dat was een gezellige avond. De foto’s van de diplomering, barbecue en buttons staan allemaal in dit artikel! Kortom: ik heb het mooi afgesloten en het is tijd voor een nieuw avontuur!

PicMonkey Collage2
Thanks Max (mijn broer) voor de foto’s! 😀

IMG_0122 IMG_0131  IMG-20160714-WA0012 IMG-20160714-WA0021 PicMonkey Collage PicMonkey Collage3 IMG_0082 IMG_0084 IMG_0090IMG_9976 PicMonkey Collage4

Leave a Reply

Your email address will not be published.