Hoera mijn blog bestaat 5 jaar!

Home / Personal / Hoera mijn blog bestaat 5 jaar!
Hoera mijn blog bestaat 5 jaar!

IMG_9959

Eventjes besef.. mijn blog bestaat vandaag 5 jaar! Jeetje, waar is de tijd gebleven! Ondertussen is er enorm veel gebeurd en heb ik vele ups & downs meegemaakt. Ik ben enorm dankbaar voor alle lieve reacties die ik al die tijd heb mogen ontvangen en ik vind het enorm tof dat ik deze afgelopen 5 jaar van mijn leven in detail terug kan lezen. Op 17 juli 2011 begon ik deze blog op blogger.com, niet wetende dat ik 5 jaar later nog hiermee bezig zou zijn. Ik moet heel eerlijk zijn dat ik het eerste jaar van deze blog mij niet meer zo goed kan herinneren, misschien is dat mede omdat ik heel dat jaar uit mijn geheugen heb gewist.

De afgelopen 4 jaren waren ook de 4 jaren dat ik de opleiding vormgeving Art&design volgde op de school voor de kunsten. Ik had eindelijk het gevoel dat ik daar mijzelf mocht zijn en ik kreeg eindelijk geen rare opmerkingen meer over het maken van Youtube video’s of mijn blog. Wanneer mijn blog ook daar niet geaccepteerd zou worden, dan zat ik waarschijnlijk dit artikel nu niet te typen. In tegenstelling tot op de middelbare school waren mijn klasgenoten op mijn “nieuwe school” juist heel enthousiast, ze wilden graag op de foto en sommigen lazen zelfs mijn artikels.

Ik heb enorm toffe dingen mogen doen voor mijn blog zoals surfen, fashion weeks, events, etc, ook is mijn blog onder andere een deel van mijn eigen bedrijf geworden en is het een fijne bijbaan!

Maar het mooiste van alles is dat ik hele mooie vriendschappen er aan over heb gehouden! Ik heb veel mede bloggers ontmoet bij de vele bloggersmeetings en events. Mijn eerste meeting was op 4 mei 2012 en ik ben stiekem naar die meeting geweest zonder dat mijn ouders het wisten. Heel grappig want met Jessy die ik toen voor het eerst ontmoette, heb ik nog steeds dagelijks contact.

In de afgelopen 5 jaar is de “bloggerwereld” erg veranderd, er zijn veel nieuwe mogelijkheden bij gekomen maar ook wel een aantal mindere dingen. Zo wordt er regelmatig druk gelegd op de financiën, het verdienen met je blog is natuurlijk een mooie bijkomstigheid maar ik merkte/merk dat er om mij heen veel blogs ontstaan vanuit dat opzicht. Hoewel ik het jammer vond dat het niet altijd meer draaide om het plezier hebben in het bloggen, heb ik mij erbij neergelegd dat het steeds populairder wordt en het ook een nieuwe fase in gaat. Gelukkig heb ik altijd nog steeds heel veel plezier in het bloggen en hoop ik hier nog lang mee door te gaan!

Kortom: ik ben blij dat ik 5 jaar geleden hiermee ben begonnen en heel misschien koop ik vandaag nog wel een taartje om het te vieren. Allemaal enorm bedankt!

IMG_9994

Heb jij een blog? Zo ja, hoe lang blog jij al? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.