Outfit / Don’t stop until you’re proud!

Home / Fashion / Outfit / Don’t stop until you’re proud!
Outfit / Don’t stop until you’re proud!

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe outfit! Eigenlijk is dit alweer een outfit van langer geleden, maar dat krijg je met een strakke planning voor zelfs mijn blog haha. De foto’s zijn gemaakt in Berlijn toen het enorm koud was! Outfitfoto’s maken brengt nou eenmaal zijn struggles mee, maar ik nam het voor lief want ik ben uiteindelijk blij met de foto’s. Ik draag hier mijn fijne favoriete tuinjurkje van de H&M en mijn Fjällräven tas van Duifhuizen tassen en koffers! Nog steeds elke dag verliefd op de tas!

Maar goed deze outfitfoto’s zijn dus alweer een tijdje geleden gemaakt in Berlijn en wanneer ik deze foto’s zie dan krijg ik weer helemaal zin om op een nieuwe citytrip te gaan en leuke dingen te ondernemen.

Thanks Tessa voor het maken van de foto’s!

Bril – Eyelove / shirtje – Primark / Tuinjurk – H&M / tas – Duifhuizen tassen en koffers / schoenen – Dr. Martens

Welk item van mijn outfit vind jij het leukste? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.