3 gratis december achtergronden!

Home / Creative / 3 gratis december achtergronden!
3 gratis december achtergronden!

Iphone-met-achtergronden-1

Nu december alweer in volle gang is vond ik het wel weer tijd om de achtergrond van mijn mobiel aan te passen. En dus kwam ik op het idee om nieuwe telefoonachtergronden te maken! Maar deze keer iets anders, want niet eerst illustreren op papier maar digitaal! Omdat ik voor mijn intro animatie (op Youtube), nooit eerder in photoshop had geïllustreerd, vond ik het een hele uitdaging. Uiteindelijk kwam ik er achter dat het wat betreft tijd alleen maar langer duurt, maar hoe vaker ik het zal doen hoe sneller het gaat denk ik.

In ieder geval heb ik vandaag weer 3 gratis december gerelateerde achtergronden voor jullie! Ik hoop natuurlijk dat jullie ze leuk vinden en gaan instellen op je telefoon.

Al eerder heb ik thema achtergronden gemaakt en gedeeld met jullie, dit zijn de artikels die al eerder online kwamen:

Achtergronden

  Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Welke achtergrond vind jij het leukste? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.