Tijd voor een nieuwe bril!

Home / Fashion / Tijd voor een nieuwe bril!
Tijd voor een nieuwe bril!

Processed with VSCO with a6 preset

Alweer een nieuwe bril Romy? Ja! Deze keer duurde het even voordat de bril die ik zo graag wou weer verkrijgbaar was, maar sinds ik hem heb wil ik hem de hele dag op. Vorige week kreeg ik deze nieuwe bril opgestuurd van Polette en dit is mijn eerste zilverkleurige bril, woehoe! Ik wissel vaak mijn sieraden en draag regelmatig zilverkleurige kettinkjes of oorbellen, dan vind ik het jammer om daar een goudkleurige bril bij te dragen. Vandaar dat ik enorm blij ben dat ik nu nog een extra keuze heb tussen de brillen in mijn brillencollectie.

Ook vind ik het enorm fijn dat er in Nederland ook 2 “echte” winkels zijn, wat betekend dat je ook in real life een bril kan passen of je ogen op kan laten meten. Over dat laatste heb ik nog een heel grappig verhaal, maar laten we het er maar bij laten dat ik het fijn vond dat ik mijn ogen op kon laten meten in Utrecht bij Polette.

Processed with VSCO with a6 preset

Maargoed, nu even over de bril zelf. Ik koos voor een zilverkleurig model omdat ik die kleur nog niet had en ik de kleur mooi vind staan bij grijs haar. Een mooie bril vind ik een outfit net wat specialer maken en ook met sterkte kan het een fashion item zijn! Best bizar trouwens, 3 jaar geleden heb ik heel lang gezocht naar dit model bril en nu heb je sites er helemaal vol mee staan.

Zoals ik al eerder zei was dit montuur een tijdje uitverkocht waar ik enorm van baalde, maar gelukkig kreeg ik laatst een mailtje met dat hij weer verkrijgbaar was. Het montuur heet Dean en kost inclusief basis glazen op sterkte (als ik dat zo goed zeg haha), maar €49,98. Supergoedkoop als je het mij vraagt! En wat ik ook niet verwacht had, was dat de bril binnen 2 weken al binnen was, zo fijn!

 

Processed with VSCO with a6 preset

Heb jij al eens een bril bij Polette besteld? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.