Eindelijk, ik wil op mezelf wonen!

Home / Creative / Eindelijk, ik wil op mezelf wonen!
Eindelijk, ik wil op mezelf wonen!

Verhuis illustratie muchable

Vorige week bezocht ik toevallig 3 verschillende studentenhuizen, niet voor mijzelf maar om de kamers van vrienden te bekijken. Zelf heb ik na 3 jaar het overwogen te hebben toch eindelijk besloten dat ik op mijzelf wil wonen. Ik was er vrij zeker van dat ik een studio wilde, maar nu begin ik toch te twijfelen of ik niet alsnog in een studentenhuis wil wonen. Als je namelijk een studio hebt dan is er niemand als je thuis komt, nu kan ik wel erg goed alleen zijn maar af en toe thee drinken met een huisgenoot klinkt  wel erg gezellig. Of om ‘s avonds een programma als wie is de mol te kijken is ook erg leuk. Om die reden ben ik nu gaan twijfelen of ik niet voor een studentenkamer moet gaan.

Het enige wat ik lastig vind is dat ik erg gesteld ben op een schone badkamer of keuken haha, om die reden wilde ik ook gaan voor een studio. Maar, deze week heb ik ook andere studentenhuizen gezien, met een relatief schone keuken en badkamer. Het kan dus wel, yes! Dus vanaf deze week ben ik opzoek naar leuke kamers.

Wat betekent dat ik nu nog meer redenen heb om te ontspullen! Alles moet namelijk verhuisd worden, of nou ja alles, zo veel mogelijk. Ik ben nu al spullen aan het verzamelen voor mijn “uitzet” met behulp van deze verhuischecklist, ik heb al een pannenset en heel veel mokken haha. Zelf denk ik dat ik ook heel veel dingen bij mijn ouders laat staan omdat anders een kamer al gauw helemaal vol staat haha en ik denk dat ik een extern verhuisbedrijf alles laat verhuizen zodat ik zeker weet dat alles heelhuids overkomt.

Hetgeen wat ik wel lastig zou vinden, is als je je eenmaal thuis voelt, je na een tijdje weer weg gaat. Of nou ja, mijn plan is om over anderhalf jaar in het buitenland weer stage te gaan lopen of misschien in een ander deel van Nederland. Alhoewel, dan kun je je kamer natuurlijk onderverhuren haha! In ieder geval ga ik nu eindelijk opzoek naar mijn eigen plekje en ik kan niet wachten. Ik houd nu Facebook in de gaten en wil mij nog op een aantal sites inschrijven, als jij nog tips hebt, laat ze me weten!

Woon jij op kamers of heb jij op kamers gewoond? Zo ja wat vond je ervan? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.