Hoe ziet mijn droomhuis eruit?

Home / Personal / Hoe ziet mijn droomhuis eruit?

Eerder deze week deelde ik al met jullie dat ik graag op mijzelf zou willen wonen. Op dit moment zit er nog geen echt eigen huis in en ben ik opzoek naar studentenkamers. Maar dat betekent niet dat ik niet droom over mijn toekomstige droomhuis, voor nu is dat een klein huisje met een leuk klein tuintje. Ook al zou ik later miljonair worden (waar je als kunstenaar niet vanuit gaat haha), ik zou nooit echt een mega groot huis willen. Maar wat wil ik wel en wat zie ik later voor mij? Ik ga het daarover hebben in dit artikel!

Mijn droomhuis
In het dorp waarin ik nu woon wil ik alles behalve blijven wonen, ik zie het meer voor me om te gaan wonen tussen Zwolle en Utrecht. Dan woon je toch wel veel centraler wat gunstig is, en ik zou graag mijn eigen winkeltje willen later wat dan ook wel handig is. En zoals ik net al zei zou ik graag een kleinschalig huisje willen (ik moet nu al ontspullen haha).

Mijn droomwoonkamer
De stijl van mijn ouders is zo anders dan die van mij, ik zou namelijk heel graag een knusse woonkamer willen met een bank waarin je kan leven. Ik zou misschien één muur in mijn woonkamer verven in bijvoorbeeld geel (dat zeg ik nu, waarschijnlijk over een paar jaar verklaar ik mezelf voor gek haha). Oh en elke week hoop ik een mooi veldboeket te kunnen kopen en die heel mooi op een tafel in de woonkamer te kunnen zetten. In ieder geval is sfeer mijn uitgangspunt!

Mijn droomkeuken
Ik moet eerlijk zeggen dat mijn ouders een mooie keuken hebben uitgekozen, maar hij is wel wat te “strak” voor mij. Ik ben meer fan van een klassieke keuken, dus met keukenkastjes in plaats van laden. En bijvoorbeeld vitrinekastjes, waarin je zo mooi je servies kunt stallen. Ik zie het al helemaal voor me, en dan met een klein soort barretje waar ik mezelf al helemaal aan zie koken. En natuurlijk zou dat perfect zijn voor kookvideo’s, want onze keuken is nu niet zo fotogeniek. Mede door het artikel van Interiorjunkie weet ik dat mijn hele keuken vol komt te staan met weckpotten. Ze zijn niet alleen enorm handig, ze zien er ook nog eens heel leuk uit!

Mijn droomtuin
We hebben nu een hele grote tuin, maar je gebruikt nooit alles. Een klein tuintje is voor mij later prima, het liefst met zulke leuke kipjes die ik nu ook heb. Ik ga er vanuit dat ik later ook kinderen ga krijgen, dan zou ik het heel erg waarderen om ze vrij in een tuin op een grasveldje te kunnen laten spelen zoals ik zelf vroeger ook altijd deed.

In ieder geval zie ik het al helemaal voor me en ik kan stiekem echt niet wachten om het werkelijkheid te laten worden!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.