Kunstproject uit de oude doos

Home / OVERIG / Kunstproject uit de oude doos

Mijn extern harde schijf is geordend maar er staan enorm veel foto’s op die zo lelijk zijn haha. Ik bekeek een paar mappen van school. Echt superleuk om terug te zien, en ineens besef ik me dat ik veel dingen nooit geplaatst heb. Superjammer want het was heel leuk geweest om terug te zien haha. Nu kan ik wel in de verleden tijd gaan bloggen maar dat is niet leuk. Misschien laat ik af en toe dingen zien die ouder zijn omdat ik bijvoorbeeld ineens de foto’s weer heb gevonden.

 Een rode deur zullen jullie denken, waarom Romy? Ons groepje wist niet wat die wou doen dus gingen we met een rode deur de stad in, niet een heel goed idee met sneeuw enzo haha. Uiteindelijk was dat toch niet heel leuk en wisten we niet wat we daar verder mee wouden.

 Voor deze winkel kwamen we een doos tegen, perfect om in te zitten. T-a-d-a-a.. Ons nieuwe project! In de drukste winkelstraat van Groningen, de Herestraat ging ik in een doos zitten met mijn hand buiten. Hanneke fotografeerde het vanuit de MacDonalds volgens mij en de andere twee kwamen er later bij om te kijken hoe het verliep.

Mensen gingen telkens aan mijn hand voelen en toen ze de doos open maakten gingen ze aan mijn haar zitten en de hele tijd roepen; “hij is dood hoor” & “is het een vrouw, is het een man!?”. 
Na een kwartier hebben ze me uit de doos gehaald en dat was het project haha. Het is gefilmd en we hebben het filmpje geprojecteerd in de doos als ons project.
Laat me weten of je het leuk, stom of prima vind als ik af en toe eens dit soort dingen laat zien (van misschien wel een tijd geleden). 

Leave a Reply

Your email address will not be published.