Festival Op ‘t Eiland

Home / OVERIG / Festival Op ‘t Eiland
Festival Op ‘t Eiland

Zomerfeesten, vierdaagse & Lent

Gewoon, alles in één. Ik heb zoveel foto’s gemaakt, zoveel foto’s toegestuurd gekregen dat ik nog wel tot december kan inplannen. Ik bekijk de foto’s en filmpjes terug en ik wil zo graag weer die week overdoen, nog een keer beleven want het was zo geweldig! We hebben geregeld dat we gratis in de zweef mochten als we foto’s gingen maken en gingen filmen, de beelden moet ik nog door sturen maar wauw dat is zo leuk. Wij alle 4 (Sanne, Jessy, Janne en ik) in de zweef met allemaal een spiegelreflex camera. Ik heb voornamelijk gefilmd en de beelden zijn echt heel leuk. Ik heb het hele ritje ongeveer gefilmd en het liefst wou ik jullie gewoon 2 minuten laten kijken naar dat zwevende gevoel, maar ik denk niet dat jullie daar op zitten te wachten haha.

De meeste foto’s zijn gemaakt door Janne, dankzij haar ben ik er nu helemaal over uit en ga ik na de verhuizing van mijn oma de 50 mm lens kopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.