Ik geef weer een nieuwe workshop portrettekenen!

Home / Creative / Ik geef weer een nieuwe workshop portrettekenen!
Ik geef weer een nieuwe workshop portrettekenen!

Workshop Snorfabriek

Yay na twee succesvolle uitverkochte workshops is het tijd voor een nieuwe workshop, de laatste van dit schooljaar! Het is weer een workshop illustratief portrettekenen in de Snorfabriek. Omdat het tijdens de vorige workshop zo warm was besloten we om de workshop buiten te geven, vandaar dat alle foto’s in dit artikel zo heerlijk zomers eruit zien! Uiteindelijk was de workshop weer zo’n groot succes en zijn er weer veel mooie portretjes gemaakt.

De volgende workshop wordt gehouden op 7 juli 2017, wanneer het mooi weer is, weer lekker buiten en wanneer het wat frisser is gaan we de workshop weer geven in de prachtige Flowkas! De nieuwe workshop wordt weer gegeven van 14:00 uur tot 16:30 uur in de Snorfabriek (Utrecht), 2,5 uur fijn creatief bezig zijn met een leuke groep creatievelingen. Je hoeft niet goed te zijn in tekenen of ervaring te hebben, iedereen is welkom bij de workshop.

Voor €22,50 p.p. heb je al een middag vol creativiteit en gezelligheid. En aan het einde van de middag gaat iedereen met een leuk portretje naar huis. Om mee te doen met de workshop kan je je aanmelden door een mailtje te sturen naar contact@muchable.nl. Ik heb er weer enorm veel zin in!

workshop-portret

Processed with VSCO with kk1 preset Processed with VSCO with kk1 preset Workshop Snorfabriek

Processed with VSCO with kk1 preset Processed with VSCO with kk1 preset Workshop illustreren Processed with VSCO with kk1 preset Processed with VSCO with kk1 preset Processed with VSCO with kk1 preset

workshop-2 workshop-3 workshop

Wat voor workshop zou jij leuk vinden om te volgen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.