Vaderdag cadeau inspiratie!

Home / Lifestyle / Vaderdag cadeau inspiratie!
Vaderdag cadeau inspiratie!

vaderdag-cadeauinspiratie

Het duurt niet lang meer voordat het weer vaderdag is, je hebt nog maar eventjes om je voor te bereiden en cadeautjes in te slaan. Hoewel ik cadeautjes kopen sowieso iets lastigs vind is het voor vaders al helemaal lastig. Voor mannen in het algemeen is het gewoon erg lastig om het perfecte cadeau te vinden. Sinds een jaar weet ik eindelijk iets leuks om te geven, sokken! Misschien een beetje een “fout” cliché vader cadeautje, maar het niet minder leuk. Ik vind het zelf ook heel leuk om sokken te krijgen voor mijn verjaardag, het staat ook elk jaar weer op mijn lijstje haha.

Maar dit jaar wou ik iets anders geven dan sokken voor vaderdag dus ging ik opzoek! Het kan dan ook niet anders dat ik niet de enige ben die het lastig vind om een leuk origineel cadeautje te vinden. Vandaar dat ik in dit artikel cadeau inspiratie bij Brandfield met jullie deel. Zo wou ik misschien eerst gaan voor een nieuwe portemonnee van Secrid maar zijn huidige is nog niet versleten, en mijn vader kennende wil hij pas een nieuwe gebruiken als er bij de oude gaten te zien zijn haha. Toen zat ik te denken aan een Orbitkey, een Orbit wat? Het is een functionele en stijlvolle sleutelhouder, superhandig en het ziet er ook nog eens leuk uit! Zelf vind ik het het perfecte cadeau voor mijn vader, alleen toch twijfelde ik nog tussen een nieuw horloge of een Orbitkey. Maar aangezien ik mijn moeder voor moederdag en haar verjaardag een citytrip naar Rome cadeau heb gegeven, vind ik eigenlijk dat ik mijn vader ook wel iets meer kan uitgeven.

Dus heb ik ervoor gekozen om dit jaar mijn vader een Daniel Wellington horloge cadeau te geven, dezelfde als die ik zelf ook heb en dagelijks draag! Het is een duurder cadeau dan ik normaal zou geven maar ook een cadeau waarvan ik weet dat hij lang mee gaat en waar veel gebruik van gemaakt gaat worden. Voor dit jaar ben ik in ieder geval voorzien, ik ben enorm benieuwd wat mijn vader hiervan gaat vinden.

Hopelijk zijn jullie wat geïnspireerd na dit artikel, maar weet je nou nog steeds niet wat je cadeau kunt doen? Dan kan je altijd nog op de vaderdag cadeau pagina kijken op Brandfield voor meer inspiratie!

Wat ga jij je vader cadeau geven voor vaderdag? 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brandfield.

Leave a Reply

Your email address will not be published.