Hello 2017! / Happy new year!

Home / Lifestyle / Hello 2017! / Happy new year!
Hello 2017! / Happy new year!

IMG_4901

Je knippert een paar keer met je ogen en tadaa het is alweer 2017! Dit jaar heb ik geen voornemens, of nou ja is genieten een voornemen? Elke dag is een nieuwe dag om opnieuw te beginnen, daarvoor hoeft het niet een nieuw jaar te worden. Het heeft een paar jaar moeten duren voordat ik hier achter kwam, maar beter laat dan nooit, toch? Ik heb voor het eerst ook eens niet zo veel te zeggen over het komende jaar, dat overkomt mij niet gauw.

Ik hoop dat ik in het komende jaar veel nieuwe inspirerende mensen mag ontmoeten, toffe dingen ga maken, mooie plekken ga bezoeken en mijn Propedeuse ga halen (en misschien ga ik ook wel beginnen met mijn rijbewijs, wie weet!) In tegenstelling tot vorig jaar heb ik ook nog helemaal niets gepland voor dit komende jaar, alhoewel, nog niets staat vast. Wel hoop ik enorm dat ik dit jaar een toffe reis in de zomer kan maken!

Verder laat ik alles lekker op mij af komen en heb ik vooral enorm veel zin in dit komende jaar!

IMG_4890 IMG_4897PicMonkey Collage

Ik wens jullie allemaal een heel mooi en gezond 2017! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.