Review brush pens van de Action!

Home / Creative / Review brush pens van de Action!
Review brush pens van de Action!

Processed with VSCO with hb2 preset

Al een tijd geleden plaatste ik een review online over de Twinmarkers van de Action, ik was enorm enthousiast over de kwaliteit en prijs van de alcoholstiften. In diezelfde periode zag ik nog een product liggen bij de Action: Brush pens! Omdat de Twinmarkers mij zo positief hadden verbaasd, besloot ik om ze mee te nemen.

Nu is het alweer een aantal maanden geleden dat ik ze heb gekocht en dan zal je misschien denken; waarom plaats je dan nu pas deze review? Nadat ik ze voor het eerst gebruikt had was ik niet echt heel blij met hoe ze werkten en de resultaten, zodoende vond ik het het niet waard om er een aparte review over te schrijven. Maar nu ik ze afgelopen maand weer bij de Action zag liggen, besloot ik om de stiften uit mijn kastje te halen en ze toch nog eens te proberen. En gek genoeg vind ik ze toch fijner werken dan dat ik dacht. Daarom vandaag toch nog een review!

Voor €0,99 koop je al een pakketje met 4 penseelstiften. In de Action bij mij in het dorp hadden ze 3 verschillende pakjes maar ik zag bij iemand anders op Instagram dat ze er nog één verkochten.

Processed with VSCO with hb2 preset

Zoals ik al zei nam ik 3 verschillende pakjes van 4 penselen mee. Mijn eerste indruk was dat het voelde alsof ze al leeg waren toen ik ze kocht, je moet er niet te snel mee over het papier en vooral ook niet te hard drukken want dan wordt de lijn die je zet een beetje streperig. De reden dat ik ze kocht was om te oefenen met handletteren, aangezien deze penseel stiften een mooie zachte maar fijne punt hebben, wat perfect is voor zowel smalle als brede lijnen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik vind de kleuren van de stiften erg mooi, alleen is het jammer dat de kleuren soms erg op elkaar lijken en dat de lichtere kleuren amper te zien zijn. De stiften zijn niet zo goed gepigmenteerd (trouwens, ik dacht oprecht dat dit een woord was maar er komt een prachtige rode stippellijn onder), dat hoeft niet persé een minpunt bij iedereen te zijn maar ik zelf vind het in dit geval jammer.

Processed with VSCO with hb2 preset

Over het algemeen vind ik de penseelpunt erg fijn werken, zoals ik al eerder zei, is de punt flexibel en zacht. Het enige minpuntje aan de penseelpunten vind ik dat ze regelmatig haren loslaten. Soms is dat wat lastig wanneer je net aan het schrijven bent, maar het is maar een klein minpuntje gelukkig.

Verder vind ik het uiterlijk van de pennen prima, ze ogen wat goedkoop (oh dat zijn ze ook haha) maar ze liggen prima in je hand dus waarom zouden ze dan een ander uiterlijk moeten hebben?

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Nu ben ik zelf nog geen held met handletteren, maar ik begin het wel steeds leuker te vinden. En deze brush pens helpen mij al een beetje op weg! Mijn favoriete kleuren zijn toch wel de gele, de lichtblauwe en de donkerdere blauwe! Vooral omdat ik die het beste gepigmenteerd vind.

PicMonkey Collage

Ik zou de stiften nu toch erg aanraden, vooral voor het geld. Je betaalt namelijk nog geen 25 cent voor 1 penseel stift en ze zijn een fijne toevoeging aan je tekenmaterialen.

Heb jij deze brush pens al eens geprobeerd of heb je vergelijkbare pennen/stiften? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.