Help, kerst! Wat te doen?

Home / OVERIG / Help, kerst! Wat te doen?
Help, kerst! Wat te doen?

Het is tweede kerstdag, gisteren vierde ik 1ste kerstdag samen met mijn familie. Het was erg gezellig en er was heerlijk eten, kortom; genieten. Vandaag is er helaas alleen in de avond wat gepland, we gourmetten en dat is het. Zelf vind ik dat ontzettend jammer en wil ik graag wat ondernemen vandaag, maar ja dan de vraag; wat kun je nou eigenlijk allemaal doen tijdens kerst? Vandaag een lijstje met een aantal dingen die je kunt doen:

❄ Een boswandeling – ik vind het heerlijk om tijd door te brengen in de natuur, in de frisse lucht en ik kan er helemaal mijn rust vinden. Ook nog eens de perfecte plek om foto’s te maken.
❄ Neem tijd voor jezelf – geniet heerlijk van een warm bad, trek daarna die foute kersttrui en kerstsokken aan, zet een grote kop thee en ga eens tijd nemen om een goed boek te lezen.
❄ Bouw een hut – zeg nou zelf, hoe lang is het geleden dat je een hut hebt gebouwd? En stiekem blijft er altijd een kind in ons schuilen. (Oh en vergeet het theekransje met je knuffels niet).
❄ Bak koekjes – verzin een eigen recept en bak erop los. Wie weet ontdek je wel een nieuw talent!
❄ Speel spelletjes – Monopoly, sjoelen, bingo, mens erger je niet, pak die oude spelletjes erbij en ga samen met vrienden of familie tegen elkaar strijden, ook leuk om dat met kleine cadeautjes als prijsjes te doen.
❄ Grote schoonmaak – misschien heb je 1ste kerstdag wel thuis gevierd en mag je vandaag alles weer opruimen en schoonmaken, neem gelijk de rest van je huis/kamer mee zodat je het nieuwe jaar fris en schoon kan beginnen!
❄ Bezoek een kerstmarkt – hoewel ik er al 4 deze maand heb bezocht, kan er nog eentje, zeker geen kwaad. Om toch nog een beetje de kerstsfeer te voelen en buiten de deur te zijn, oja en niet te vergeten dat kerstspulletjes vaak ook nog goedkoper zijn tijdens of na kerst.
❄ Laat de creative jij vrij – normaal geen tijd om creatief bezig te zijn? Pak je kans en maak die leuke DIY’s die je al zo lang wilt maken.
❄ Ga puzzelen – dit klinkt misschien wat saai, maar het werkt rustgevend en ik vind het ontspannend. Ook lichtelijk verslavend omdat ik de puzzel dan zo graag af wil maken.

Nog een fijne kerstdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.