Kerst outfits & overzicht December!

Home / Fashion / Kerst outfits & overzicht December!
Kerst outfits & overzicht December!

 Kerst is weer voorbij, het ging zo snel, en nu zijn we aan het aftellen voor oud en nieuw. Dit jaar vloog kerst voorbij, zonder dat ik het door had. Deze hele december maand eigenlijk, ik ben al 4 weken thuis en in die 4 weken heb ik een kerstmarkt in het dorp bezocht, een vlooienmarkt in Eelde, een rommelmarkt in Leek, een kerstfair in het bejaardentehuis, de IKEA, de intratuin, heb ik geholpen met een actie voor Serious Request, liep ik een lichtjes tocht, ging ik naar de kerk, 2 keer naar Arnhem, vierde ik kerst met bloggers en ben ik naar Duitsland geweest voor het eerst. Het ging allemaal heel snel en ik kan bijna met zekerheid zeggen dat ik klaar ben voor het nieuwe jaar.

Ik besefte me tijdens het schrijven van dit artikel, dat ik nog redelijk veel dingen niet met jullie gedeeld heb, hoewel mijn camera vaak wel mee ging, gebruikte ik toch eerder mijn telefoon. Vandaag een overzicht van de afgelopen tijd/kerst en wat ik droeg tijdens kerst!

 19 december stond ik samen met mijn moeder en andere vrijwilligers chocolademelk, soep, cake en meer te verkopen voor Serious Request in het dorp.

 20 december stapte mijn moeder en ik op in Leek om naar een kerstmarkt in Oldenburg te gaan.

 24 december was er een lichtjes tocht op de begraafplaats, een mooi initiatief!

 25 december ging ik samen met mijn moeder naar de kerk / heerlijk een kop thee met chocolaatjes / ik mocht de zonnebril niet gebruiken voor de foto haha.

 Op 2de kerstdag gingen we gourmetten / mist maar helaas geen sneeuw / 1ste kerstdag

(eerste twee foto’s) Op 2de kerstdag ging ik samen met mijn oma naar een vlooienmarkt in Leek, en oh wat ben ik goed geslaagd / dit was een markt in het bejaardentehuis hier om de hoek op 15 december. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.