Het besef.. Ik sta nooit stil,,

Home / OVERIG / Het besef.. Ik sta nooit stil,,
Het besef.. Ik sta nooit stil,,
Ik kan niet wachten tot ik weer thuis ben, ik weet het ik zeg het heel vaak.. Maar des te vaker ik het zeg des te meer ik me erop verheug. Ik heb super leuke dingen op de planning staan voor wanneer ik thuis kom, ik heb in totaal tot december ongeveer nog een week niet vol gepland. Af en toe erg lastig omdat ik met heel veel lieve vrienden af wil spreken maar ik de komende tijd echt niet kan. In ruil daarvoor doe ik veel ervaring op en leer ik een heleboel. En uiteindelijk kies ik er natuurlijk helemaal zelf voor, ik verheug me erg op de komende tijd.
Ik besef me hier dat ik (net als mijn oma) niet stil kan zitten, ik kan wel heerlijk genieten van een dag lui zijn maar ik besef me hier dat ik die dagen niet te veel meer wil, het liefst doe ik elke dag 1 belangrijk ding, 1 ding dat me gelukkig maakt, al is het maar iets kleins. De rest van dit jaar sta ik niet meer stil en niemand houdt me meer tegen 🙂
Oh pssst.. Nog 13 dagen en dan; HOME <3
Tuinbroek – Primark | top & sokken – H&M | schoenen – Dr. Martens

Oeps mijn haar, tja het regende en oh ook heel charmant dat bh bandje, ach!.. Bedankt lieve Jessy voor de foto’s <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.