Photodiary week 8!

Home / OVERIG / Photodiary week 8!
Photodiary week 8!
Het is me een raadsel waar al mijn tijd heen gaat haha. Deze week ging ik samen met Jessy naar een drukkerij, ontmoette in Robin voor het eerst na een jaar contact te hebben, ging ik met mama naar de film en werd mijn vader 52 jaar. Deze week blogde ik niet veel maar de komende week is het vakantie in het noorden (hoewel dat voor mij niets uitmaakt haha). Ik hoop na deze week wat te kunnen vertellen over nieuwe plannen! 
Fijne zondag! 
Instagram: Muchables & Muchablenl

 Papa was jarig en werd 52!

 Er stond weer een outfit online, nog een oudje in de sneeuw!

 Ik haalde mijn eerste paspoort op / ik kocht deze geweldige cactusplantjes bij de kringloop voor 25 cent per stuk.

 Met mama bij de Starbucks omdat we een uur moesten wachten op de trein.

 Met Robin, Stefan & Jip / bij de drukkerij met Jessy!

 Eindelijk hadden mama en ik het uitstapje gepland, de film Gooise Vrouwen!

 Voor de eerste keer pizza besteld, wow…

 Terugblik naar Art Carnivale 2013, whaha leuk! / met mama bij de bioscoop, een normale foto van ons 2en maken is echt onmogelijk haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.