Hi! I’m a granny!

Home / Lifestyle / Hi! I’m a granny!
Hi! I’m a granny!

 

Processed with VSCO with a6 preset

Het was weer zo ver, het kriebelde te veel.. Ik kon het niet laten om na een best lange tijd mijn haar weer te laten verven! Deze keer besloot ik voor een donkerdere grijze tint te gaan, overigens is het niet één tintje donkerder geworden maar behoorlijk veel donkerder haha. Het was tijd voor een iets donkerdere kleur voor in de winter, het was namelijk niet zo dat ik mijn wittige haar niet mooi weer vond. De afgelopen 3 keren dat ik mijn haar had geverfd is het telkens een andere kleur geworden dan ik gehoopt/verwacht had, daarom heb ik nu eindelijk besloten dat ik het niet meer ga laten verven.

Maar goed, ondertussen zijn er een aantal dagen verstreken en heb ik geaccepteerd dat sommigen zich afvragen waar mijn rimpels zijn met zo’n haarkleur..  Ik ben er nu oprecht blij mee, ondanks alle negatieve reacties die ik heb gekregen. Uiteindelijk heb ik namelijk veel meer positieve reacties gekregen en die doen mij veel meer! En gelukkig wordt de kleur weer wat lichter loop der tijd, yes!

Nu ik mijn haar weer geverfd heb, was het weer tijd voor een mini fotoshoot met mezelf zodat ik het resultaat met jullie kon delen! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Wat vind jij van grijs haar op een “jonge” leeftijd?

Leave a Reply

Your email address will not be published.