Hip wandelend door de regen

Home / Fashion / Hip wandelend door de regen
Hip wandelend door de regen

img_0116

Eén van de dingen die nog op mijn bucketlist stond, was om in regenplassen springen. Natuurlijk heb je dat waarschijnlijk wel als kind gedaan, maar na een bepaalde leeftijd dan doe je dat niet meer. Nu is Azië daar heel geschikt voor in het regenseizoen. Wanneer je backpackt maakt het ineens niet meer uit wanneer je kleding vies wordt. En na één regenbui ben je normaal gesproken toch al nat tot op het bot. Alhoewel.. Ik dit jaar niet!

Afgelopen zomer reisde ik 9 weken door Azië, natuurlijk weer in het regenseizoen haha. Vorig jaar heb ik 5 weken gereisd door Thailand. En hoewel ik niet eens mega veel bagage had, was er wel één item waar ik van baalde dat ik die al die weken had meegezeuld: mijn regenjas. Dit jaar had ik een andere regenjas mee, ik had deze regenjas ontvangen van Hipinderegen en kon het niet laten hem toch mee te nemen op reis. De eerste week besefte ik mij ineens dat ik daar nog heel wat weken mee moest sjouwen, maar toch heb ik geen spijt gehad. De regenjas is niet heel licht, maar het is het het helemaal waard geweest. Want tijdens heel wat regenbuien is mijn kleding (en ikzelf) droog gebleven, en we hebben nogal wat regen gehad.

Dit jaar heb ik meerdere malen dansjes gedaan in de regen, vooral in Laos keken mensen een beetje gek op. Maar het is echt het beste gevoel ooit, niets waar je je druk om hoeft te maken, je bent (normaal gesproken) ten slotte toch al doorweekt. Ik heb mijn jas deze zomer in ieder geval erg goed uitgetest. Zo reisden wij één keer een heel lang stuk per scooter, een helse tocht door de regen, daar vertel ik in een ander artikel meer over. Maar zelfs na een paar uur door de regen gereden te hebben was de kleding onder mijn jas nog helemaal droog (op angstzweet na overigens).

img_0117

Hier in Nederland regent het ook erg vaak (goh) en vooral nu het weer herfst wordt is de jas perfect. Omdat er ook geen wind doorheen komt kan ik hem heel fijn aan met een dik vest. Ik gebruik hem nu regelmatig als gewone jas omdat hij zo lekker makkelijk is en ik de kleur ook gewoon heel leuk vind!

img_0118 img_0122 img_0119 img_0120 img_0121   img_0127 img_0128img_0124 img_0125    img_0129

Wat voor jas draag jij het liefste? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.