If you can dream it, you can do you it!

Home / OVERIG / If you can dream it, you can do you it!
If you can dream it, you can do you it!
Dit is mijn eerste bericht die ik schrijf via mijn nieuwe laptop, een macbook! Een rib uit mijn lijf maar hopelijk is dat het waard. Afgelopen nacht was ik bij Janine van Afashionwayoflife.nl, ik slaap een nachtje bij haar en vandaag gaan we naar Amsterdam voor de fashionweek! Ik moet nog heel erg wennen aan deze laptop, zo heb ik deze foto’s bewerkt op de laptop van Janine haar ouders want dit gaat me nog niet zo goed af met dit besturingssysteem haha. 
Ik heb erg veel zin in vandaag, veel foto’s maken, filmen en vanavond met Kim van thefashionscript.nl naar Utrecht en bij haar ga ik logeren 🙂 

 Shirtje, vestje – Takko fashion | rokje – H&M | schoenen – All star | bandana/zakdoek – Zeeman

Leave a Reply

Your email address will not be published.