Photodiary week 27

Home / OVERIG / Photodiary week 27
Photodiary week 27
Het duurde zo’n twee uur voordat ik het eindelijk door had hoe ik een collage moest maken op een macbook. Het voelde echt onmogelijk, nu moet ik nog uitzoeken hoe ik mijn filmpjes moet bewerken, foto’s kleiner moet maken en hoe ik bestanden geordend op mijn laptop krijg. Maar het gaat al stukken beter, heel erg wennen haha! 
Vandaag ben ik in Utrecht voor een meeting, gisteren ben ik van Leiden naar Amsterdam naar Utrecht gegaan, de show Vibrant Pakistan bij AFW was geweldig. Ook vandaag is weer helemaal top, na de meeting ga ik door naar Amsterdam voor de show van Cohen en daarna reis ik met Sanne naar Nijmegen, waar ik nog 4 daagjes blijf. Ik heb er zin in! 
En vandaag een photodiary voor jullie, ik heb heel veel foto’s gemaakt maar het lukt me niet om die allemaal te plaatsen omdat ik vaak geen internet heb hih. 
Instagram; Muchables & Muchablenl

 Ik reisde naar Haarlem om Sara te meeten, ze had schoenen vanuit Antwerpen voor me mee genomen, yeaay dankjewel nog Sara! | samen met de vriendin van mijn broer ging ik naar de Primark in Almere

 Ontbijten bij lieve Janine van afashionwayoflife.com in Leiden | oppassen

 Met Frederique in de trein | oppassen

 Fashionweek, show Vibrant Pakistan | oeps 2x dezelfde foto!

Outfits uitzoeken, zo lastig voor een week! | Haarlem

 Ella Henderson bij Social1fluencers (ik ga hier nog een artikel over maken natuurlijk) | met lieve Kim van thefashionscript in Amsterdam

Met een mega rugtas op reis, zoveel last van mijn rug hierdoor haha | en mijn nieuwe layout kwam online!

Leave a Reply

Your email address will not be published.