I’m not lazy, I just really enjoy doing nothing

Home / OVERIG / I’m not lazy, I just really enjoy doing nothing
I’m not lazy, I just really enjoy doing nothing

 

Vlaggetjes, is er iemand jarig dan? Nee, er is niemand jarig, ik ben zoals gewoonlijk laat met het plaatsen van de foto’s. Ik zocht de foto’s maar was er bijna van overtuigd dat ik blijkbaar geen outfitfoto’s had gemaakt op mijn verjaardag. Maar ik vond de foto’s weer en ik weet weer precies hoe het ging, ik wou heel enthousiast vlaggetjes ophangen maar ze bleven niet hangen haha. 
Vandaag is een hele productieve dag, of nou ja dat hoop ik. Ik ga vanaf morgen een week weg en wil graag video’s bewerken, maar eigenlijk wil ik ook zo graag wachten tot ik eindelijk kan bewerken met mijn macbook! Want die is besteld en die krijg ik vrijdag woehoee! Maar helaas gaat die niet mee naar Nijmegen, Leiden, Amsterdam en Utrecht want ik ik ben rond 6 uur weg en om 7 uur zou die komen. Helaas, maar jullie hebben zoveel video’s van me tegoed! 🙂
Vanochtend eerst oppassen tot 2 uur ongeveer en dan hopelijk video’s opnemen yeaay.
Hoedje – H&M | shirtje – Primark | rokje – NewLook | tas, vestje – Kringloop | schoenen – Dr. Martens 

Leave a Reply

Your email address will not be published.