Ik gaf voor het eerst een workshop!

Home / Creative / Ik gaf voor het eerst een workshop!
Ik gaf voor het eerst een workshop!

workshop-snorfabriek-illustreren

Gisteren was het zo ver, ik ging voor het eerst een workshop geven! Ik heb me een week lang best wel zenuwachtig gevoeld (al was daar gelukkig door de hoeveelheid schoolwerk niet veel ruimte voor, thanks school ;)). Maar gelukkig kon ik het samen met Jessy doen wat het al een stuk minder spannend maakte. In mijn achterhoofd bleef vooral de gedachte dat ik een aantal jaren geleden nog huilend wegliep bij een presentatie en dat ik helemaal niet kon presenteren. Ik wist vooral niet goed hoe te beginnen en twijfelde of 2,5 uur niet veel te lang was voor een workshop. Zo raar over wat voor dingen je dan gaat twijfelen haha. Maar uiteindelijk wou ik mij niet laten tegenhouden door de onzekerheid en angst door gewoon in het diepe springen. En op het moment zelf ging alles vanzelf, twijfels om niets dus!

We organiseerden de workshop in de prachtige Flowkas in de Snorfabriek waar we ook ons kantoortje hebben en het is ook nog eens een fijne fotografiewaardige locatie. Al met al bleken mijn twijfels echt nergens voor nodig te zijn want ik ben enorm tevreden met hoe de workshop gisteren is gegaan! Ook vond en vind ik het zo bijzonder dat de workshop helemaal vol zat en dat we zelfs best wel veel mensen hebben moeten afwijzen omdat het “uitverkocht” was. Daarom komt er ook gauw weer een nieuwe workshop!

We hebben zoveel leuke en positieve reacties ontvangen er zijn mooie creaties gemaakt, heel bijzonder en leuk!  Het was in ieder geval een succes en ik kijk met een fijn en goed gevoel terug op deze eerste workshop, ik kan niet wachten tot de volgende. Maar eerst is er komende zondag het Snorfestival, ook in de Snorfabriek waar ik mensen live ga portretteren! 😀

 

workshop-snorfabriek-illustreren2 workshop-snorfabriek-illustreren3

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

workshop-snorfabriek-illustreren4 workshop-snorfabriek-illustreren5 workshop-snorfabriek-illustreren6 workshop-illustratief-portrettekenen

Processed with VSCO with a6 preset

workshop-snorfabriek

De foto’s zijn gemaakt door Jessy Kneefel

Heb jij ooit een (illustratie) workshop gevolgd? Of ben je al eens in de Snorfabriek geweest?

Leave a Reply

Your email address will not be published.