3 nieuwe gratis telefoonachtergronden!

Home / Creative / 3 nieuwe gratis telefoonachtergronden!
3 nieuwe gratis telefoonachtergronden!

telefoonachtergronden

Het was alweer een aantal weken geleden dat ik lente achtergronden met jullie deelde, hoewel het nog wel even lente blijft, werd ik toch een beetje zat van mijn achtergrond. Gelukkig ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest met het maken van nieuwe patronen en dus onbewust ook met het maken van nieuwe achtergronden, win-win situatie yay! 

Nu ik dit typ is het 3 uur ‘s nachts, niet echt heel handig haha. Hoewel het deze week vakantie is heb ik het drukker dan ooit, ik heb zelfs al mijn afspraken (op de workshop na natuurlijk) afgezegd voor deze week. Voor mij is school deze week helaas mijn hoogste prioriteit vandaar dat ik nu dit artikel ‘s nachts typ haha. Maar ik  kon het natuurlijk niet laten om langer dan een week niets van mijn te laten horen. Want ook op mijn social media is het enorm stil, oh no! Maak mij maar weer wakker over 2 weken, dan zit de beoordelingsweek er weer op en is er wat meer rust (en slaap haha).

Maargoed, voor nu deel ik weer 3 nieuwe gratis telefoon achtergronden met jullie! Ik vind het stiekem zelf erg leuk om te zien dat loop der tijd de stijlen en technieken veranderen. 🙂 Achtergronden die ik eerder deelde zijn in deze artikels te vinden:

telefoonachtergronden

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Welke achtergrond is jouw favoriet? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.