You’re prettiest, when you’re happy!

Home / OVERIG / You’re prettiest, when you’re happy!
You’re prettiest, when you’re happy!

Gisteren ben ik zo ongeveer de hele dag bezig geweest met het ordenen van mijn laptop, alle bestanden stonden door elkaar en zoals altijd stel ik het enorm lang uit om alles weer op te ruimen. Tijdens het uitzoeken en het overplaatsen van mijn foto’s kwam ik zo’n 6 outfits tegen die ik nooit geplaatst heb, waar ging het mis? Voor de tijd dat ik niet thuis ben maar in Mallorca is het erg handig om vooruit te plannen, binnenkort komt hier een artikel over met hoe ik dit ga doen! Ik ben blij dat mijn bestanden nu allemaal veilig op mijn harde schijf staan, maar gelukkig heb ik over een paar dagen een nieuwe laptop.

Vandaag ga ik met Frederique (de vriendin van mijn broer) naar Almere, Primark yeay! Ze is nog nooit in de Primark geweest en ooh wat zal ze spijt krijgen wanneer ze eenmaal binnen is haha. Ik hoef eigenlijk niets meer te kopen vandaag, alleen maar 15 panty’s want die zijn nu toch echt allemaal versleten! Ook hoop ik nog een leuk jurkje of hoedje te vinden, maar dat is niet echt nodig.

En nu dus een outfit van 4 maanden geleden, toen het nog een stuk frisser was. Ik droeg hierbij een tasje die ik had gekregen, overigens heb ik die aan mijn oma gegeven want ik vind hem zelf eerlijk gezegd echt niet mooi. Het was heel lang geleden maar ik droeg mijn nerdbril en knotje eens tegelijk, in de eerste klas van deze school begon ik mijn jaar zo, maar ik ben wat veranderd dus dit was weer eens leuk om te dragen!

 Bril, jurkje, schoenen – H&M | vest – kringloop | rokje – Only

Leave a Reply

Your email address will not be published.