Instagram // tekenaccount

Home / OVERIG / Instagram // tekenaccount
Instagram // tekenaccount

6 maanden geleden is het al ongeveer, toen ik begon met mijn tekenaccount. Het begon als iets kleins, een grappig tekeningetje op mijn persoonlijke account. En nu.. Nu is mijn teken account op Instagram nog steeds aan het groeien, al ben ik wel minder actief geweest de laatste tijd omdat mijn schetsboek thuis ligt. Ondertussen heb ik al meer dan 400 mensen na getekend, en nog heel veel aanvragen elke dag.

Ergens ben ik wel toe aan een nieuwe uitdaging, ik vind dit nog steeds leuk om te doen, maar iets nieuws lijkt me ook heel leuk. Eventjes brainstormen, of ik laat het toeval weer zijn werk doen.

Er waren een hoop toffe projecten die ik aan het plannen was voordat ik weg ging, op dit moment zijn die door het reizen weggevallen, ik kan helaas niets inscannen en ik dacht niet genoeg tijd te hebben aangezien ik stage zou horen te lopen. Wie weet pak ik die projecten nog eens op, elke dag wordt ik in ieder geval weer blij van alle lieve reacties!

Het liefst zou ik zeggen, iedereen die onder dit artikel reageert, teken ik na, maar ik ben bang dan ineens spam te krijgen. Toch zal ik proberen zoveel mogelijk echte lezers/lezeressen na te tekenen, en het is ook nog eens leuk om te zien hoe mijn volgers er nou echt uitzien.

Laat je Instagram hieronder achter in een reactie, en wie weet!


Linkjes: MUCHABLENL & MUCHABLES

Leave a Reply

Your email address will not be published.