It’s my birthday!

Home / OVERIG / It’s my birthday!
It’s my birthday!

Hoeraa! Vandaag ben ik 19 geworden, 19 wow.. Mijn laatste jaar in de tien en dan voor altijd in de tig. Bizar hoe snel dit jaar is gegaan, ik had nooit verwacht dat dit jaar zo zou gaan lopen, voor een sentimenteel artikel ga ik niet vandaag haha.

Hoewel ik absoluut niet houd van verjaardagen heb ik tot nu toe een erg leuke verjaardag, mijn beide oma’s zijn er wat bijzonder is omdat 1 oma helaas verder weg woont. Ik heb een leuk cadeautje gekregen die ik natuurlijk binnenkort met jullie deel! Vanavond nog wat taart eten en dan weer een nieuw levensjaar in, oh wat klinkt dat diepzinnig.

Echt goede voornemens of doelen heb ik niet, volgens mij ook ongeveer voor het eerst. Ik hoop dat dit komende jaar nog geweldiger wordt dan het afgelopen jaar!

Psst. op mijn tekeninstagram (@muchablenl) kies ik 19 mensen uit om na te tekenen 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.