Review House of Marley oordopjes!

Home / OVERIG / Review House of Marley oordopjes!
Review House of Marley oordopjes!
Yes! Eindelijk kunnen al mijn andere oordopjes de prullenbak in, na 5 jaar lang Action oordopjes gebruikt te hebben werd het toch tijd om eens te investeren in betere oordopjes. Nu had ik over het merk House of Marley al wat gehoord op school maar had ik mij er nooit in verdiept.
Tot vorige week tijdens het hardlopen mijn laatste Action oordopjes weer kapot gingen en ik het zat was. En dus besloot ik op internet te kijken naar fijne reviews over dit product, ik vond er niet veel maar degenen die er iets over geschreven hadden maakten mij enthousiast.
De oordopjes zijn niet alleen een genot voor je oren maar ook zeker voor je ogen. Uiteindelijk kijk ik toch wel naar het uiterlijk van een product, vooral als je er wat meer geld aan uit geeft. Het houten detail met mint staat fris en schoon. House of Marley heeft overigens enorm veel keus in kleuren, voor iedereen wat wils.
Ook heel prettig is het dat er 2 soorten “oordopjes” (sorry ik weet de naam even niet), bij zitten. In de beschrijving staat dat het de bedoeling is dat je met deze oordopjes weinig tot niets van de buitenwereld meekrijgt, persoonlijk vind ik dat niet prettig wanneer ik ze gebruik in het openbaar en daar moet ik ook enorm aan wennen. Als je altijd goedkope oordopjes gebruikt dan moet je enorm wennen aan het geluid en de “afzondering”, een beter woord kan ik er niet voor verzinnen. Ik vind die kleinere dopjes die je erop kunt zetten fijner zitten, erg goed dat ze voor iedereen wat wils hebben.
En dan natuurlijk het belangrijkste: het geluid, echt perfect! Beter dan wat ik ooit in mijn oren heb gehad, dit klinkt best apart.. Maar er zit zo’n fijn geluid in en nu ik ze al wat langer gebruik merk ik dat ik het nu wel prettig vind dat je wat meer afgesloten bent van de buitenwereld. Het is niet dat je dusver afgesloten bent dat je totaal niets meer hoort, maar met andere oordopjes heb ik in de trein soms moeite met het concentreren op de muziek in plaats van op de gesprekken om mij heen.

Kortom: hele fijne oordopjes voor een prettige prijs. Ik heb achteraf spijt dat ik zo’n 30 (niet eens overdreven) oordopjes heb verslonden de afgelopen jaren. Één van de redenen waarom ik nu voor iets duurdere oordopjes ben gegaan is omdat je hier 2 jaar garantie op hebt.

De oordopjes zijn voor €19,90 te koop bij bijvoorbeeld de Mediamarkt (dit is de link van die van mij).

Leave a Reply

Your email address will not be published.