Jobs fill your pocket, adventures fill your soul

Home / Fashion / Jobs fill your pocket, adventures fill your soul
Jobs fill your pocket, adventures fill your soul

img_3841Toen ik begon met bloggen plaatste ik ongeveer elke week of om de week een outfitartikel. Ondertussen was het alweer meer dan een jaar geleden dat ik voor het laatst een outfitartikel publiceerde. Op Malta vroeg ik mij ineens af waarom ik daar niet weer mee zou beginnen. Zodoende ging ik opzoek naar mooie plekjes om foto’s te maken, of nou ja, eigenlijk te laten maken door Nienke!

Terwijl wij door Marsaxlokk wandelden kwamen we uit bij een weggetje waar heel af en toe een auto vandaan kwam, verder was het er stil en zo mooi! De perfecte locatie om outfitfoto’s te maken dacht ik.

Ik ben tegenwoordig weer helemaal fan van tuinjurkjes. Ondertussen heb ik er volgens mij al zeven in mijn garderobe. Ze zijn makkelijk te combineren en zitten erg fijn. Ook zijn ze erg handig want sommigen hebben bijvoorbeeld een zakje op de borst waar je je mobiel in kan opbergen (of penselen ;)).

malta-outfit-2
Tuinjurkje – Primark / blouse – lokaal winkeltje in Zuid Korea / baret – vintage / schoenen – Dr. Martens

img_3868img_3846img_3847malta-outfit-1img_3860img_3888img_3891malta-outfit-3

Heb jij een tuinjurkje of overgooier in je garderobe? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.