Kom jij een workshop illustratief portret tekenen volgen?

Home / Creative / Kom jij een workshop illustratief portret tekenen volgen?
Kom jij een workshop illustratief portret tekenen volgen?

workshop-social-media

Yay, eindelijk kunnen we het met jullie delen! Op 28 april gaan Jessy en ik onze eerste workshop geven, het is een workshop illustratief portret tekenen in de Snor Fabriek in Utrecht! Wij mogen in de prachtige Flowkas een workshop geven en ik kon het natuurlijk niet laten om het ook op mijn blog te delen!

Het afgelopen jaar heb ik al meerdere keren de vraag gekregen of ik ook een keer een video wou opnemen of een workshop wou geven met hoe ik portretjes maak. Nu is het jouw kans om het ook te leren! En je hoeft echt geen teken talent te zijn om iets moois te maken. Voor meer voorbeelden van portretjes kan je op mijn Instagram kijken!

Wil jij erbij zijn? De kosten zijn €22,50 per persoon en je gaat met een hoop inspiratie en een leuk portretje naar huis. De workshop is van 14:00 – 16:30 uur.  Voor meer informatie of om je in te schrijven kun je een  mailtje sturen naar contact@muchable.nl.

In ieder geval zijn wij enorm enthousiast en benieuwd wat de deelnemers ervan gaan vinden!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.