Photodiary Creative Life, Snor Fabriek, schaatsen & Amsterdam!

Home / Lifestyle / Photodiary Creative Life, Snor Fabriek, schaatsen & Amsterdam!
Photodiary Creative Life, Snor Fabriek, schaatsen & Amsterdam!

picmonkey-collage

Deze afgelopen maand was een drukke maar toffe maand, ik kon dus ook niet wachten om dit artikel te schrijven! Deze maand maart is ook weer heel snel gegaan, net als afgelopen maanden. Er gebeurde veel en ik heb weer toffe mensen mogen ontmoeten. Als ik ook zo terug kijk door middel van dit artikel, vind ik het zo bizar dat er zoveel leuke dingen gebeurden in één maand. Ik ben daar echt enorm dankbaar voor! 

Instagram: Muchables & Muchablenl

photodiary-2

Samen met Anouk ging ik een dagje naar de beurs Creative Life, ik schreef hier ook een artikel over.

photodiary-0photodiary-5

Ik ontmoette Annalies via Instagram en we spraken gezellig af om koffie te gaan drinken in Almere.

photodiary

Ik schreef hier al meerdere artikels over, het avontuur in Limburg met het hippiebusje Mr. Blue!

photodiary-5

Ik wou dit jaar sowieso nog een keer gaan schaatsen, maar het kwam er helaas steeds maar niet van. Uiteindelijk last minute voordat de ijsbaan in Kardinge ging sluiten heb ik nog samen met Hanneke een avondje kunnen schaatsen.

photodiary-1photodiary3

Sinds 1 april heeft studio-peonia een eigen kantoortje in de Snor fabriek, binnenkort vertel ik hier meer over! Wil je op de hoogte blijven van alle vorderingen en sneakpeaks van dit project, dan kan je ons alvast volgen op Instagram!

Afgelopen zondag was ik samen met Tim & Jessy ook te vinden in de Snor fabriek vanwege een Utrechtse reizende markt Le Bazarre, daar werd ik verliefd op een ukelele en zag ik Luca na een lange tijd weer, waarna we samen gingen pingpongen yeasss!

photodiary-6

Dit blok draait om het maken van nieuwe producten, IKEA is natuurlijk de plek voor inspiratie, dus ging ik afgelopen maand 2 keer naar de IKEA. 1 keer in Utrecht en 1 keer in Groningen, leuk feitje: de eerste keer dat ik een andere IKEA heb bezocht dan die in Groningen.

photodiary4

Hoewel ik deze maand weinig voor mezelf creatief heb kunnen zijn, deelde ik toch een aantal dingen!

photodiary5

Al een kleine preview van het kantoor, verderop in het artikel is nog een betere foto te zien / met lieve Archie / in de bossen van Limburg / thee drinken met lieve Luna

photodiary-2

Yes! Het is weer longboard weer, zo fijn! / op zoek naar een glazen buis voor mijn schoolproject, bezocht ik ook even het tuincentrum / fijne bloemetjes overal, echt genieten / ik droeg na 5 jaar weer eens een broek, het was gek / dit is meneer Piraat, onze nieuwe buurtkat / nog een foto van het theedrinken met Luna / ik ging naar een verjaardag van Anouk en zij heeft echt geweldige katten / altijd als ik blijf logeren bij Jessy dan wordt ik gewekt met Archie / na een aantal jaar was het weer eens tijd om naar de bioscoop te gaan met mama, we gingen naar de film Lalaland. photodiary-3

Op de Creative Life beurs ontving ik de DIY kit met mijn patroon. In het DIY pakket zitten alle benodigdheden om een toilettas te maken met mijn patroon, zo speciaal!

unadjustednonraw_thumb_aab

Chantal Janzen heeft sinds deze maand ook een tijdschrift + een app, ik kreeg een berichtje van Ilona dat ze een foto van mij in en artikel gebruikte, echt heel leuk!

photodiary-7 photodiary-8

Ik werd uitgenodigd voor een event van Rituals, daar maakte nummer 1 vrouwelijke streetartist Madc live een kunstwerk. Op de foto kan je mijn kunstwerk aanschouwen haha, erg leuk om te doen in ieder geval. Verder draaide het natuurlijk om de nieuwe limited collectie van Rituals, waar ik jullie gauw meer over vertel!

photodiary

Als laatst nog een duidelijkere foto van de muur in de Snor fabriek, geïnspireerd door Petite Louise konden wij het niet laten om ten minste 1 muur met bloemetjes en illustraties te versieren. En hoe mooi zijn de bloemen op de linkerfoto voor een babyshower!

In ieder geval was de maand maart een geslaagde drukke en fijne maand, ik kijk er zeker met een goed gevoel op terug. Ik had eigenlijk weinig gepland deze maand maar uiteindelijk kwamen er vaak spontaan dingen bij, zo leuk! En er zijn nog zoveel andere dingen waar ik jullie gauw meer over mag en kan vertellen, ik kan niet wachten.

Wat is het leukste wat jij hebt gedaan afgelopen maand?

Leave a Reply

Your email address will not be published.