Laks of lui? & -300 volgers!

Home / OVERIG / Laks of lui? & -300 volgers!
Laks of lui? & -300 volgers!

Soms gebruik ik de woorden laks en lui niet helemaal correct, zo ben ik moet ik zeggen wel luier geworden sinds dit schooljaar en voornamelijk laks over kleine dingen zoals mijn mailbox, mijn kamer of over papierwerk. Kerst is in zicht en hoe bizar is het dat er over minder dan 2 weken alweer “officieel” een jaar voorbij is, ik ben zelfs nog niet begonnen met mijn terugblik op het jaar, en dat zegt wel wat..

Vorige week verfde ik mijn haar paars, vandaag, een paar dagen later, is mijn haar grijs. Het heeft wel wat maar het was zeker niet de bedoeling, maar gelukkig is het met kerst ongeveer weer normaal! Mijn sinterklaas cadeautjes voor maandag zijn ook gekocht deze week, of nou ja misschien is het woord kerst wel beter hih.

Oh en het is jullie vast niet ontkomen.. Gisteren keek ik op mijn eigen Instagram profiel, om te kijken of ik die ene foto al geplaatst had, en ik schrok een beetje van mijn volgers aantal. Ik dacht namelijk echt dat ik een paar dagen geleden nog 1970 volgers had en nu ineens 1670, heb ik misschien iets verkeerds gezegd? Ik vatte het een beetje persoonlijk op want ja hoe kan dat ineens. En toen hoorde ik op Whatsapp dat meerderen veel volgers verloren hadden, een opluchting! Mensen zijn me niet ineens gaan haten haha, het lag dus niet aan mij. Spam accounts of inactieve accounts zijn verwijderd, nu alleen nog maar real volgers hopelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.