Ik lanceerde een nieuw merk!

Home / Creative / Ik lanceerde een nieuw merk!
Ik lanceerde een nieuw merk!

Al een langere tijd had ik het in mijn hoofd: ik wou een nieuw merk opzetten. Naast mijn eigen merk Muchable, welke ik via Etsy verkoop, kwam het idee om een merk voor kinderen te ontwerpen! Ik besprak dit met een aantal vriendinnen en uiteindelijk ontstond daar: Minichable.

Afgelopen tijd had ik het druk genoeg gehad met een aantal projecten. Maar toen ik daar niet meer genoeg positieve energie uit kon halen, legde ik alles even aan de kant, om “even” met iets anders bezig te gaan! Overigens had ik niet het plan om gelijk alles uit te gaan werken, maar eenmaal begonnen had ik er zoveel plezier in dat ik niet meer kon stoppen.

Zo ontwierp ik 15 illustraties van dieren in pastelkleuren en 10 zwart wit illustraties van voorwerpen of dieren. De ontwerpen zijn allemaal verkrijgbaar op stickers, posters, kaarten en buttons! Alle producten zijn te koop via mijn Etsy shop en binnenkort verkrijgbaar in een aantal (digitale) winkels!

posters

minichable-6minichable3

minichable

mockup-1 mockup-3

Welk ontwerp is jouw favoriet? En welk dier ontbreekt nou nog echt? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.