Mijn dagelijkse sieraden

Home / Fashion / Mijn dagelijkse sieraden
Mijn dagelijkse sieraden

Tegenwoordig draag ik elke dag dezelfde sieraden, sowieso de laatste 2 jaar draag ik ongeveer altijd mijn horloge en ringen. Maar ik was al een langere tijd opzoek naar een subtiel gouden kettinkje en vond deze uiteindelijk bij Lucardi!

Ik had voor mijzelf een aantal doelen gesteld om te behalen en daarbij een lijstje met “beloningen” in de vorm van activiteiten of spullen. Het klinkt stom en een beetje luxe maar ik vond het nog erg lastig om “cadeautjes” voor mijzelf te bedenken aangezien ik eigenlijk alles heb wat ik zou willen en sowieso was ik bezig met ontspullen haha.

Maar een gouden kettinkje was dus nog wel iets wat ik graag wilde hebben omdat mijn nep gouden kettinkjes op het gegeven moment er niet meer zo mooi uit komen te zien. Na de afgelopen tijd vond ik dit kettinkje wel erg toepasselijk: een kettinkje met een levensboom. Ik ben superblij met deze nieuwe aanwinst en heb hem de afgelopen 2 weken al bijna dagelijks gedragen.

lucardi-ketting-2

Het is een subtiel kettinkje en kost €99,99 bij Lucardi. Het is een heel dun kettinkje wat echt als een cadeautje verpakt was. Superleuk om bijvoorbeeld cadeau te geven voor moederdag of te vragen als bijvoorbeeld afstudeer/slaag cadeautje.

lucardi-ketting-5 lucardi-ketting img_0126img_0356img_0359

Heb jij ook sieraden die je elke dag draagt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.