Abstracte lente telefoonachtergronden!

Home / Creative / Abstracte lente telefoonachtergronden!
Abstracte lente telefoonachtergronden!

 

20 maart is officieel de lente begonnen! Ik denk dat ik nog nooit zo erg verlangd heb naar de lente, en dat terwijl ik nog relatief veel in het buitenland heb gezeten. En hoewel ik heel lang gedacht heb een wintermens te zijn, ben ik er toch echt achter gekomen dat ik meer een lentemens ben. Al hou ik ook enorm veel van de herfst en de zomer, maar de winter wil ik vanaf nu wel overslaan in het vervolg. Oké.. sneeuw en ijs vind ik wel leuk maar tot zekere hoogte haha.

En om nog wat meer lentekriebels te krijgen, deel ik vandaag weer 3 gratis telefoonachtergronden met jullie! Niet eens helemaal specifieke achtergronden voor de lente, maar ze kunnen nu zeker! Zelf was ik wel weer toe aan een andere achtergrond, waarna ik dacht: ik kan wel weer een aantal nieuwe achtergronden delen.

Mocht je hier nou geen leuke tussen vinden zitten, dan kan je altijd nog een kijkje nemen tussen de achtergronden die ik eerder gepubliceerd heb:

telefoonachtergronden-patronen-zomer

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Wat is jouw favoriete seizoen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.