Match & win een reis naar Parijs!

Home / OVERIG / Match & win een reis naar Parijs!
Match & win een reis naar Parijs!
Ready for summer? #03

 

Terug van weg geweest Romy? Gisteren heb ik jullie al laten weten waar ik mij de afgelopen dagen mee bezig heb gehouden, superblij met dat ik nu soort van weet waar ik aan toe ben de komende tijd. En dus ga ik er weer vanuit dat ik de komende tijd volop aan mijn blog kan/ga werken!

En laat ik dan vandaag gelijk beginnen met het delen van een leuke actie! Want hoewel ik misschien zelf onbewust elke dag match met mijn telefoonhoesje, vroeg ik me af of jullie dat ook deden?!

Als jij dat namelijk doet kun je op een makkelijke manier bij Smartphonehoesjes.nl een supergave reis naar Parijs winnen voor 2 personen! In dit artikel lees je daar meer over.

Ik zelf heb dan wel elke dag een saai zwart hoesje omdat ik helaas niet in bezit ben van een telefoon waar veel hoesjes voor zijn,, maar als ik bijvoorbeeld een Iphone zou hebben.. Ja dan wist ik het wel! Ik zou dan waarschijnlijk heel wat “case stash” video’s op kunnen nemen, want bij elke outfit zou ik een matchend hoesje hebben zoals velen haha!

Ready for summer? #02

 

Meedoen is super simpel! Je kunt zelfs via Facebook en Instagram meedoen, hoe je mee kunt doen? Dat lees je hieronder:

Meedoen via Instagram: 
– Plaats een foto op je tijdlijn
– Volg @smarphonehoesjesnl
– Zet #SmartContest in je omschrijving
– Tag @smartphonehoesjesnl in je bericht

OF:

Meedoen via Facebook:
– Like Smartphonehonehoesjes Facebook pagina
– Deel je foto onder het actiebericht

Ik ben super benieuwd naar jullie outfit combinaties! Wie weet wandel jij binnenkort wel met je vriend, vriendin, moeder of vader in Parijs. Succes!

Ready for summer? #01

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.