Mijn zomervakantieplannen!

Home / Personal / Mijn zomervakantieplannen!
Mijn zomervakantieplannen!

Canada

In mijn laatste artikel vertelde ik al wat over wat ik ga doen in de zomervakantie, maar ik kan het natuurlijk niet laten om er wat dieper op in te gaan in dit artikel. Ik ga namelijk na het 2 jaar lang gezegd te hebben, eindelijk deze komende zomervakantie backpacken! Al zo lang staat backpacken door Thailand op mijn (travel)bucketlist en nu is het eindelijk zo ver. Of nou ja, het is nog niet zo ver maar ik kan er nu wel eindelijk naar toe leven.

Op 18 juli 2017 is het dan echt zo ver, samen met Larissa vlieg ik naar Thailand. Larissa en ik hebben elkaar in de zomervakantie van 2015 leren kennen op de camping in Duitsland waar wij samen 3 weken werkten in een animatieteam. Er was meteen een klik en vorig jaar beleefden wij weer 5 toffe weken op dezelfde camping. We twijfelden beiden of het ons niet leuk leek om dit jaar weer 5 weken in Duitsland te werken, maar het maken van een onvergetelijke reis verkies ik toch boven het geweldige animatiewerk.

2 weken geleden werd het dan eindelijk officieel, ik boekte de vliegtickets naar Bangkok met een tussenstop in München. Het is fijn om nu echt een datum te hebben waar we naartoe leven en we kunnen eindelijk echt een globale reis gaan uitstippelen!

Dit wordt mijn 2de verre reis en het allerleukste is natuurlijk dat ik het samen ga doen met iemand die ik ken en waarvan ik weet dat wij het volhouden om meer dan 4 weken met elkaar om te gaan haha! Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in en kan eigenlijk niet wachten tot het zo ver is.

Ben jij nou al eens in Thailand geweest en heb je nog tips, dan hoor ik die natuurlijk heel graag! <3

Heb jij al zomervakantieplannen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.