Nieuwe stage / CANADA!

Home / OVERIG / Nieuwe stage / CANADA!
Nieuwe stage / CANADA!

Anderhalf maand geleden kwam ik via via met het idee om misschien wel stage te lopen in Canada, ik moest en zou nog 1 keer dit jaar een toffe stage doen in het buitenland. Niet gedacht dat het me ook nog zou lukken ook, maar nu kan ik het eindelijk met jullie delen! 

Elke dag krijg ik de vraag onder mijn vlogs of ik niet naar school hoef, nee, helaas niet. Ik zit nu in jaar 3 en mijn eerste 2 jaren waren geweldig! Die zijn nu helaas voorbij, en dit jaar moet ik een heel jaar stage lopen. Ik heb een hele periode geen stage gehad, maar gelukkig ga ik over 2 weken voor een maand naar Canada, een nieuwe stage! Wat ga ik daar doen? Ik ga daar stage lopen bij een pottenbakkerij, echt superleuk, vooral omdat ik daar waarschijnlijk eindelijk eens hard kan werken.
Ik ben dan nog niet klaar met mijn stage, wanneer ik in Canada ben ga ik nog 1 stage doen die ik ga regelen wanneer ik daar ben. Ik vertrek (heel impulsief ja) over minder dan 2 weken al. 23 maart om 10 uur vlieg ik vanaf Schiphol richting Vancouver, tussendoor moet ik overstappen in Chicago (ik wou heel graag doorreizen naar Amerika, maar daar dachten mijn ouders anders over, zo ben ik toch nog 5 en een half uur in Amerika!). De heenreis gaat zo’n 19 uur duren, uitgezonderd de lange auto reis naar Schiphol en in Vancouver zelf.
Het is spannend, niet alleen voor mij maar ook voor mijn ouders. Ik heb er wel enorm zin in, want oh wat is Canada mooi op foto’s, en nu kan ik het eindelijk zelf ervaren. Ik huur een kamer bij de man waar ik ook stage loop, dat is wel heel fijn zodat ik ten minste mensen om me heen kan hebben. 
Er is wel 9 uur tijdsverschil, dus hoe ik het ga doen met dagelijks volgen weet ik nog niet precies, misschien zit er straks 1 dag tussen. Ook kan ik daar mijn blog weer volledig oppakken want ik heb eindelijk weer iets te vertellen haha. 
Eventjes een update dus, ik heb zin in de komende tijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.