Eigen postzegels, nieuwe visitekaartjes & buttons!

Home / Creative / Eigen postzegels, nieuwe visitekaartjes & buttons!
Eigen postzegels, nieuwe visitekaartjes & buttons!

IMG_9990

Deze afgelopen tijd was een goede tijd voor het ontwikkelen van mijzelf, dit klinkt misschien een beetje gek.. Maar ik heb het gevoel dat ik in het afgelopen half jaar meer heb geleerd over het werk wat ik maak, dan in de afgelopen 4 jaar. De afgelopen 4 jaar heb ik daarentegen meer over mezelf geleerd, waar ik nog steeds enorm dankbaar voor ben. Maar goed, deze afgelopen paar weken kwamen er een paar leuke dingen binnen die ik in dit artikel met jullie deel.

IMG_0005

Aaah! Mijn eigen postzegels!! Ik vind het nog steeds zo tof om op een pakketje mijn eigen gemaakte postzegel te plakken. Een tijdje geleden was er een actie bij Postnl waarbij je geen servicekosten hoefde te betalen en toen greep ik de kans aan om een persoonlijke postzegel te ontwerpen. Ik had helaas niet superveel tijd omdat ik vlak daarna weg ging op vakantie, dus heb ik voor 2 eerdere illustraties gekozen. Dus wanneer je nu iets besteld in mijn webshop, krijg je je pakketje thuis met een originele postzegel! Mijn webshop gaat overigens vanaf volgende week woensdag tijdelijk offline omdat er heel wat dingen aangepast moeten worden. Zo gaat het nu niet goed met de betalingen, wanneer je dus een bestelling wil plaatsen voor volgende week woensdag dan kan je mij gewoon een mailtje sturen 🙂

IMG_0013

En yay! Ik heb weer nieuwe buttons gemaakt! Al zeg ik het zelf, ik vind ze leuk geworden en word er enorm vrolijk van als ik ze op mijn tas zie zitten. Deze komen binnenkort in mijn (Etsy) webshop!

IMG_0021 IMG_0022 IMG_0030En dan: mijn nieuwe visitekaartjes!! Ook iets waar ik misschien een beetje te enthousiast over ben. Ik bestelde ze laatst bij Drukwerkdeal en had daarvoor nog maar 1 keer eerder iets besteld, ik had geen idee wat voor kwaliteit ik kon verwachten maar ik besloot er maar gelijk 800 te bestellen, 4 verschillende ontwerpen, wat ik al een tijdje in mijn hoofd had.

Ik heb denk ik meer dan 2 jaar geleden mijn andere visitekaartjes besteld bij Vistaprint, maar ik was niet meer tevreden over het ontwerp wat ik had laten drukken, en het was ook niet zo handig dat ik mijn telefoonnummer en adres erop had staan. Ik heb die visitekaartjes eigenlijk ook nooit echt gebruikt, dus liggen er nu 250 visitekaartjes in mijn kast, klaar om weggegooid te worden. Deze visitekaartjes die ik nu besteld heb kan ik wel eindelijk uitdelen, ook doe ik bij elke bestelling er een visitekaartje bij.

De kwaliteit van de kaartjes was boven verwachting goed, er zit een soort mat laagje over de kaartjes, iets wat het een mooi geheel maakt en ze er ook wat netter uit laat zien.

IMG_0036

Welk item uit dit artikel vind jij het leukste? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.