Mijn nieuwste mooie kringloopvondst!

Home / Fashion / Mijn nieuwste mooie kringloopvondst!
Mijn nieuwste mooie kringloopvondst!

PicMonkey Collage

Het was lang geleden dat ik voor het laatst ging kringloop shoppen. Maar, af en toe bezoek ik terwijl mijn moeder over de markt loopt, toch de kleine kringloopwinkel in mijn dorp. Ik zie er eigenlijk nooit iets leuks meer, ik heb er überhaupt in totaal nog maar 2 keer eerder iets gekocht. Maar vlak voordat ik de winkel weer wou verlaten (zoals meestal gebeurd in de kringloop), zag ik last minute deze tas op een bult met tassen liggen.

Hoewel ik heel graag wou ontspullen dit jaar, kon ik het echt niet laten om hem mee te nemen. Normaal gesproken zou ik ook niet zo gauw een heel artikel over een tas schrijven maar ik ben er nu te blij mee, dat ik mijn vreugde wil delen. Want hoewel ik meerdere aktetassen heb, is dit een tas waarbij de riem zeer stevig is, en het allerbelangrijkste: mijn laptop past erin!

Processed with VSCO with a6 preset

Maarrr, niet alleen mijn laptop past erin, ook mijn camera! In een aantal rugtassen van mij passen mijn laptop en camera samen, maar verder kan er dan ook niets meer in. Maar hier passen nog veel meer spullen bij, yay!

Processed with VSCO with a6 preset

Ik scoorde deze tas voor 6 euro, say what? Hij is nog helemaal goed, het enige wat ‘kapot’ of nou ja vies is, is dat de binnenkant van de flap beklad is met verf. Maar waarschijnlijk stond daar de naam van de vorige eigenaar in geschreven.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

De tas gaat perfect zijn voor school aangezien vanaf vandaag weer een nieuwe periode begint waarin ik waarschijnlijk weer dagelijks mijn laptop mee moet nemen.

Processed with VSCO with a6 preset

Koop jij wel eens iets in de kringloop? Zo ja, wat was je beste aankoop ooit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.