Outfit / Vallende sneeuwvlokjes

Home / Fashion / Outfit / Vallende sneeuwvlokjes
Outfit / Vallende sneeuwvlokjes

Outfit sneeuw Muchable

JAA! Afgelopen weekend viel er eindelijk weer eens wat sneeuw! Elke winter hoop ik weer op een beetje sneeuw maar ga ik er niet van uit, toch tot nu toe is er de afgelopen jaren elke winter wel 1 dagje sneeuw geweest. En op die dag ga ik er helemaal voor en ga ik samen met mijn moeder op pad om outfit foto’s te maken.

Zo ook afgelopen zaterdag, ik moest nog wat halen bij de Action en mijn moeder ging boodschappen doen. Toen wij beiden gehaald hadden wat we wilden halen, liepen wij langs de enige boerderij in dit dorp. Ik spotte daar een mooie locatie om outfitfoto’s te schieten.

Tussen de koeienpoep, kalfjes, kippen en een kat stonden mijn moeder en ik te koukleumen (thanks mam!). Dat allemaal voor een paar leuke winterfoto’s, maar hey het is het het waard. En ik moet heel eerlijk zeggen, vorige week maakte ik ook foto’s met Myrthe, zonder sneeuw en toen vond ik het eigenlijk nog kouder!

Outfit sneeuw Muchable

Eigenlijk hoop ik enorm dat er nog een keer sneeuw gaat komen komende weken, maar ik ga er niet van uit, ik ben al enorm blij met afgelopen weekend!

Outfit sneeuw Muchable

Outfit sneeuw Muchable 1
Muts – Primark / jurkje – H&M / blouse, trui, jas & tas – vintage / schoenen – Dr. Martens

Outfit sneeuw Muchable 2

Processed with VSCO with a6 presetOutfit sneeuw Muchable Outfit sneeuw Muchable 5

Outfit sneeuw MuchableOutfit sneeuw Muchable 4 Outfit sneeuw Muchable 3

Outfit sneeuw Muchable

Outfit sneeuw Muchable

Wat vind jij van dit winterse weer? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.