Don’t call it a dream, call it a plan!

Home / Fashion / Don’t call it a dream, call it a plan!
Don’t call it a dream, call it a plan!

Processed with VSCO with a6 preset

Grappig feitje: altijd als ik een outfit online zet waarvan de foto’s gemaakt zijn door Myrthe, dan zie ik haar vaak ook diezelfde dag dat het artikel online komt. Zo ook vandaag! De herfstige outfit foto’s in dit artikel zijn laatst gemaakt toen er nog blaadjes aan de bomen hingen, zulke fijne kleuren!

Vandaag reis ik af naar Scheemda, een plek in Groningen waar ik nog nooit eerder ben geweest. Het wordt weer een leuke dag, vol met fijne foto’s en gezelligheid! Myrthe ontmoette ik op mijn eerste meeting, 5 jaar geleden. Ondertussen is zij al een aantal keren mij komen opzoeken maar ben ik nog nooit naar haar afgereisd.

Verder is mijn vakantie vrij rustig, ik doe misschien minder dan ik zou willen, maar voor het eerst kan ik dat accepteren. Over een paar dagen begint school namelijk alweer, alleen daar al aan denkend krijg ik het al benauwd. Ik kan niet wachten om weer eens lekker op reis te gaan, who’s with me?

Outfit blog Muchable

Outfit blog Muchable
Laatst heb ik deze kettinkjes ontvangen van Happinessboutique, Happinessboutique is een webshop met enorm veel leuke sieraden. Ik vind het tof om meerdere kettingen met elkaar te combineren en ze bij elkaar te dragen. Het setje dat ik uit koos kost €15,90 en is hier te vinden.

Outfit blog Muchable

Outfit blog Muchable]

Outfit blog Muchable

Outfit blog Muchable

Outfit blog Muchable
Trui – Primark / rokje – New Yorker / hoed & schoenen – uit Milaan / tas – Vintage

Outfit blog Muchable

Hoe ziet jouw vakantie er tot nu toe uit? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.