Outfit // beschimmeld gebouw

Home / OVERIG / Outfit // beschimmeld gebouw
Outfit // beschimmeld gebouw

De laatst paar weken gaat mijn blog nogal achteruit, ik merk dat ik steeds minder tijd heb om een artikel online te zetten, geloof mij ik baal daar ontzettend van. Alhoewel ik eigenlijk al vakantie heb moet ik toch nog 2 dagen naar school om papierwerk te regelen voor stage.

Vandaag ga ik om half 8 opstaan, om half 9 heb ik de trein, om 9 uur ben ik op school en daar moeten nog wat papieren getekend worden. Vervolgens pak ik om kwart voor 10 de trein richting Amsterdam en ga ik daar een dagje doorbrengen met lieve mensen van Youtube! Een leuk dagje vandaag dus, wel druk en vroeg opstaan maar dat heb ik er voor over haha. En dan vanavond slaap ik heerlijk denk ik na een dagje reizen.

Verder heb ik nog heel veel te laten zien (dat komt volgende week allemaal online), maar allereerst een leeg groot vervallen gebouw bij het EMG terrein in Groningen waar we een tijdje geleden voor school waren. Emilio (1ste jaars) en ik gingen op zoek in de omgeving naar afval, voornamelijk blikjes. Toen kwamen we en groot gebouw tegen met een hek dat open stond, en tja dan moet je gewoon even kijken.. Dus wij zijn naar binnen gegaan, het voelde echt als een soort bijna doodervaring, een soort mysterieuze film. En er was niemand, alleen veel afval, blikjess! Er was één ruimte die ik heel creepy vond, met wc’s, een kelder en allemaal deuren + hoekjes, alles gecontroleerd en er was echt niemand. Ik zag het al voor me, dat daar een lijk ligt zoals in films of series, maar nee niets spannends alleen een hoop schimmel.

Daarna ging ik nog weer terug met Daniël en Patrick, want ik wou natuurlijk outfit foto’s daar, helaas zijn die niet zo geworden zoals ik wou, maar ach!

 Hoedje – IAM | blouse&vestje – kringloop | rokje – H&M | schoenen – Dr. Martens

Leave a Reply

Your email address will not be published.